Aannemer Leiden

Aannemer Leiden

Kies voor de expertise, kwaliteit en ervaring van WAVO – dé aannemer in Leiden en omgeving

U bent op zoek naar een aannemer in Leiden en omgeving, maar ziet door de bomen het bos niet meer. Welke aannemer is betrouwbaar? Welke aannemer kan ook faciliteren in onder andere stukadoorswerken, CV-installatiesdakkappelenelectra en loodgieterwerk? U wilt dat uw nieuwbouw, verbouw of aanbouwplannen gewoon goed uitgevoerd kunnen worden.

John de Vos is eigenaar en oprichter van het bedrijf WAVO. Hij kan u prima helpen met het realiseren van uw nieuwbouw, verbouw of aanbouwplan. WAVO is geen onbekende in Leiden. Met meer dan 30 jaar ervaring weet WAVO elk project tot een succes te maken. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, het aanleggen van een CV-installatie of het realiseren van een aabouw; WAVO regelt het graag voor u.

Aanbouw realiseren

Dakkapel

Maar waar begint u precies? U heeft bijvoorbeeld een idee om een aanbouw te realiseren. Maar waar begint u? Allereerst plannen wij graag met u een afspraak om uw aanbouwplan te bespreken. In dit gesprek wordt er samen met u gekeken wat precies uw wensen zijn. Misschien wilt u wel vloerverwarming in de aanbouw hebben aangelegd, of u kiest voor prachtige, grote kozijnen. WAVO is er alles aan gelegen om de aanbouw zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen.

Nadat uw wensen zijn geïnventariseerd zullen wij een vrijblijvende offerte voor u maken. U heeft dan rustig de tijd om dit grondig door te nemen. Stel dat u een optie opgenomen wilt hebben voor – bijvoorbeeld stukadoorswerkzaamheden, dan kan de WAVO een stelpost opnemen in de offerte. Dan weet u precies wat het u kost, zonder verdere verplichtingen aan te gaan.

Indien u ervoor kiest om met WAVO in zee te gaan zullen wij uw project inplannen. U kiest dan voor jarenlange ervaring en expertise in de bouwwereld!
Bij aanvang van het project houdt John u uiteraard op de hoogte. Zo wordt de aanbouw een echte samenwerking waarin wij u echt betrekken.
WAVO zorgt altijd dat de bouwwerkzaamheden aan strenge kwaliteitsnormen voldoen. Tijdens de bouwfase zal John er dan ook hoogstpersoonlijk voor zorgen dat de kwaliteit van uw aanbouw perfect is. Voor minder doen wij het niet!

Het kan zo zijn dat er tijdens het realiseren van de aanbouw wat sloopafval afgevoerd moet worden. Ook dit verzorgt WAVO van A tot B. U hoeft dus bijvoorbeeld zelf geen container te huren en af te voeren. Wij zorgen dat de container op tijd op locatie is – en ook op tijd weer voor verwijderd.

Oplevering aanbouw

Nadat wij uw aanbouw binnen de gestelde termijn gereed hebben, is het tijd om de aanbouw aan u op te leveren. Dat moet uiteraard een heugelijk moment zijn! Bij het afronden van de bouwwerkzaamheden zorgen wij dat alles bezemschoon wordt opgeleverd. U hoeft de aanbouw dus alleen nog maar zelf in te richten, en hoeft zich niet druk te maken om rondzwervend bouwafval.

Verbouw in Leiden of omgeving

WAVO is ook de aannemer die verbouwingen realiseert in Leiden en omgeving. U kunt het zo gek niet bedenken. Wij realiseren alles rondom uw verbouwplannen.

Kies voor WAVO – dé aannemer in Leiden!

Laat uw aanbouw, verbouw- of nieuwbouwplannen voor u regelen zonder kopzorgen. WAVO is een gevestigde aannemer in Leiden en omstreken, met meer dan 30 jaar ervaring. Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en ga met WAVO in zee! 

Wilt u een prijsopgave ontvangen?

Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan